بعد از شکست استارتآپها معمولاً بنیانگذار یا بنیانگذاران آنها دلایل این شکست را اعلام میکنند تا سایرین بتوانند از این تجربیات استفاده کنند این رسم به پس از مرگنویسی (post-mortem) استارتآپها معروف شده است
یک فعال حوزه کسبوکارهای نوپا با گلایه از محدودیتهای موجود بر سر راه رشد و بقای استارتآپها در ایران به موانع مربوط به مسائل مقرراتی و منابع انسانی در این حوزه اشاره کرد.
هیات دولت گزارش مرکز ملی فضای مجازی درخصوص «اقتصاد مجازی» را بررسی کرد این گزارش حاکی از آن است که تاکنون ۱۳۲ هزار و ۸۳۴ شغل توسط ۲۱ استارتاپ در ایران ایجاد شده است.
وزیر اقتصاد گفت: مردم با توجه به کاهش سود بانکی میتوانند با آوردن سرمایههای خرد خود به عرصه سرمایهگذاری در کسب و کارهای نوپا زمینهساز رشد و توسعه این نوع کسب و کارها نیز بشوند.
در دوران جدید اصطلاحی با عنوان اقتصاد دیجیتالی یا اینترنتی به مجموعه مفاهیم اقتصاد جهانی اضافه شده که به دلیل تازه بودن آن میتوان به عنوان یک حوزه جدید اقتصادی روی آن سرمایهگذاری جدیتری داشت.
رئیس اتاق بازرگانی تبریز با اشاره به اینکه استفاده از تکنولوژیهای نوین در راستای ارتقا بهرهوری و تولید ثروت یک امر ضروری است، گفت: امروزه استارتآپها برای کشور ثروت نجومی تولید میکنند.
با توجه به اینکه بسیاری از توانیابها و معلولان جسمی در شهرهای دیگر حضور دارند و از طرفی با توجه به بالا بودن هزینه مناسبسازی فضا برای حضورشان در محل کار، حوزه فناوری بهترین حوزه برای دورکاری آنهاست.
مدیرعامل شرکت آسیاتک توسعه فضای کسب و کار برای استارتآپها را ضرورتی ملی برشمرد و گفت: یکی از برنامههای من، نزدیکتر کردن استارتآپها در حوزه آی تی به فضای مناسب در کسب و کار است.
زیست آنلاین :سازمان های سبز بازیافت ميکنند. آنها با نصب شيرهاي محدود كنندة جريان آب، به حفظ آب كمك كرده و با استفاده از لامپ هاي فلورسنت، در مصرف برق صرفه جويي ميكنند. آنها بسته بندي محصولهای خود را كاهش ميدهند. آنها از خودروهای هيبريدی استفاده کرده و كارمندان خود را به استفاده از وسايل نقليه عمومي تشويق ميکنند. آنها تمامی اين کارها و بسياری ...
در اختتامیه رویداد نوآوری انرژی تجدیدپذیر و فناوری های پاک، سه تیم برتر از بین هفت تیم نوآور شرکت کننده در این رویداد که در طول سه روز با یکدیگر به رقابت پرداخته بودند معرفی شدند.
معاون علمی رئیس جمهوری توسعه استارتاپها را بهترین پلتفرم برای جذب و بازگشت دانشجویان به کشور دانست و گفت: نیروی انسانی خلاق در استارتاپ ها فعالیت می کنند پس باید از این فرصتها بهره ببریم.
فعالان جوان حوزه کسبوکارهای نوپای کشور معتقدند که در حال حاضر هیچ استارتاپ با ایده بِکر و بومی در کشور وجود ندارد و تماما کپی از نمونههای موفق خارجی هستند و با وجود این فضا، باز هم استارتاپهای کشور شکست نمیخورند بلکه غرق میشوند...
رئیس سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان جهاددانشگاهی با اشاره به اینکه استارتاپ ها دارای خاصیت خلاقیت و نوآوری هستند، گفت: اگر ایده ها در استارتاپ ها به مرحله رشد برسند، میتواند انقلاب بزرگی در حوزه ی اشتغال و اقتصاد کشور به وجود آورد.